Het succes van Primark in Nederland

Er gaan al tijden geruchten over een Primark vestiging in de Domstad. Shop bij Primark Utrecht is op dit moment nog niet mogelijk, maar daar komt verandering in. Wanneer dat precies zal zijn is nog onduidelijk.

Facebook

Op Facebook hebben sommige ‘fans’ van Primark al enige tijd een Facebook-pagina opgericht. Ze proberen hiermee een Primark vestiging naar de stad te halen. Klaarblijkelijk heeft deze Facebook-pagina er mede voor gezorgd dat er binnenkort een vestiging is te vinden in Utrecht. De pagina is in de afgelopen paar jaar al geliked door vele honderden enthousiaste ‘fans’.

Waar komt de Primark in Utrecht?

UtrechtNaar verwachting komt het filiaal in het pand van V&D. Deze wordt opgesplitst, zodat het noodlijdende V&D niet meer zoveel huur hoeft te betalen. De ene helft van het pand zal in handen komen van V&D, terwijl Primark de andere helft huurt van verhuurder IEF Capital. Je kunt dit pand vinden in het winkelcentrum Hoog Catharijne. Voor V&D is dit pand veel te groot geworden. Wanneer Primark Utrecht de deuren opent is nog niet bekend, maar dat zal niet heel lang meer gaan duren. Wellicht dat dat in 2015 nog gebeurt en anders begin 2016.

Waarom naar Primark gaan?

Naar Primark gaan heeft een aantal voordelen. Ten eerste is de kleding scherp geprijsd. Als je een klein budget hebt, dan kun je hier voor weinig geld leuke kleding kopen. Daarnaast is de kwaliteit van de kleding ook goed te noemen. Je kunt hier ook terecht voor veel andere artikelen. Denk maar aan tassen, lingerie, schoenen en accessoires voor in je woning. Het is een absolute aanrader om hier naar toe te gaan. Je kunt dus ook binnenkort naar Utrecht gaan, maar tot die tijd is het ook leuk om naar één van de andere vestigingen te gaan.

Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *