lampionnen tijdens de kerst

Bent u op zoek naar een lampion voor de kerst? Een erg goeie keuze die u maakt.

Heerlijk, Kerstmis staat voor de deur! Hebt u de boom alweer te voorschijn gehaald? Lekker versieren met balletjes en lichtjes. Een bezigheid waar iedereen vrolijk van wordt! Gaat u ook lekker met de familie eten en borrelen? Dan moet de decoratie net zo verassend zijn, als uw kook kunsten.

Door met kerst lampionnen te gebruiken, weet ik zeker dat u origineel bent als het om de decoratie gaat. De maat van vele lampionnen begint bij 25 centimeter en eindigt bij 80 centimeter. Deze kunt u sierlijk door uw huis hangen als slinger, of gezellig op tafel neerzetten. Als u echt wilt schitteren met het aankleden van de eettafel, mogen de pompoms en en honeycombs zeker niet ontbreken! Deze staan heel mooi tussen de borden en glazen door. Als u ze liever op wilt hangen kan dat natuurlijk ook.

Zelf een kerst lampion maken is ook een optie. De lampion beschilderen kan natuurlijk ook! Leeft u helemaal uit en laat uw creativiteit de vrije loop.

Elk jaar hopen we allemaal op een witte kerst. Helaas komt het niet heel vaak voor. U kunt natuurlijk wel uw eigen witte kerst creëren door bijvoorbeeld witte lampionnen te gebruiken voor in de tuin. Deze kunnen makkelijk worden opgehangen aan de takken van een mooie boom, of aan de dakrand. Door in de lampionnen een LED lampje te doen, lijkt het net of er grote witte verlichte bollen uit de hemel zijn gevallen en zijn blijven hangen aan de takken in uw tuin.lampionnen kopen

Grote lampionnen

Bent u op zoek naar een lampion van 80 centimeter? The big boys are in town!

Deze geweldige lampionnen mogen absoluut niet ontbreken op een feest of evenement! Super gaaf hangen deze lampionnen in de nok van het dak, (party)tent of aan hoge takken van een mooie boom. Deze grote lampionnen zorgen voor een geweldig aanzicht op uw feest locatie.

We hebben deze in de kleur wit. Perfect om tijdens een bruiloft in de kerk of buitenlocatie een romantische hemel van grote lampionnen te creëren!

Ze passen zich perfect aan bij hun kleinere soortgenoten. Om een sprookjesachtig effect te krijgen, kunt u een plafond behangen met verschillende groottes en gaan spelen met de lengtes van de draden waarmee u de lampionnen op hangt.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *