Malus red sentinel

Bent u opzoek naar een boom die zorgt voor een prachtige sfeer in uw tuin? Het komt steeds meer voor dat men kiest voor de malus red sentinel, wat ook wel de sierappel wordt genoemd. Als u een boom zoekt, puur voor de sfeer, dan is de sierappel precies waar u opzoek naar bent. U moet er wel rekening mee houden dat de boom regelmatig zonlicht nodig heeft. Hierdoor is het aan te raden om de boom te planten op een plek waar de boom veel zonlicht kan opnemen. Dit bevordert ook direct de bloei van de boom.

Malus Red Sentinel
Malus Red Sentinel

 

Beschrijving malus red sentinel

Waar moet ik opletten bij het planten van de malus red sentinel? Er zijn diverse aspecten die belangrijk zijn om te weten, voordat u de malus red sentinel plant. Naast de behoefte aan zonlicht is de bodem waar de boom wordt geplant ook zeer belangrijk. Aangezien de boom veel water nodig heeft, moet u hier rekening mee houden. Verder is het belangrijk om te weten dat de boom maximaal 4 meter kan worden. Dit betekent dat de boom zowel in kleine tot grote tuinen kan worden geplant.

Onderhoud van de malus red sentinel

Net als iedere boom bloeit de sierappel ook in een bepaalde periode. De bloeitijd van deze boom begint vanaf juni en kan tot de maand augustus duren. Na de bloei zult u merken dat de appels tot ongeveer december aan de boom blijven. Verder worden er ook vaak vragen gesteld of de sierappels lekker zijn. Over het algemeen is het aanbevolen om de appels niet op te eten door de zure smaak van de appels. Net zoals de naam het zegt zijn het sierappels, die puur voor de sier dienen. De prijs van een sierappel kost ongeveer 20 euro en kan oplopen tot 50 euro.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *