Miskoop voorkomen? Kenteken checken!

Je rijdt al jaren in dezelfde auto rondt en droomt eigenlijk al een tijdje over een nieuwe. Een tweedehands ‘nieuwe’ dan. Bij de dealer ga je op zaterdag langs en op internet struin je de autosites af. Je hebt een paar goede opties gevonden. Maar hoe weet je nu of er niet gefraudeerd is met de tellerstand, de auto veel schade heeft geleden, of dat de auto mogelijk gestolen is? Op RDWkenteken.net kun je deze informatie gemakkelijk achterhalen door het kenteken online te checken.

Check online

Er zijn veel dingen om rekening mee te houden bij het kopen van een auto. Betrouwbare informatie vind je helaas niet altijd wanneer je een auto bij een dealer of particulier koopt. Het gratis online checken van een kenteken is daarom de ideale manier om een antwoord te krijgen op de vele vragen die je over een aan te schaffen voertuig kunt hebben. De RDW beheert op dit moment alle kentekens. Aan de hand van een kentekennummer kun je zeer eenvoudig online de voertuiggegevens achterhalen. Op RDWkenteken.net zijn de voertuiggegevens onderverdeeld in:

  • signalement
  • registratie
  • APK
  • Milieu
  • Motor
  • Gewichten

Krijg razendsnel informatie

Vraag dus voordat je een auto gaat kopen eerst alle belangrijke voertuiggegevens op door middel van de gratis online kenteken check op RDWkenteken.net. Aan de hand van deze online check kom je er razendsnel achter of de gegevens die jij hebt, ook daadwerkelijk kloppen. De informatie die je ontvangt bij het checken van een kenteken op RDWkenteken.net is altijd 100% actueel en betrouwbaar. Zo voorkom dat je, zoals het spreekwoord luidt, een kat in de zak koopt.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *